Antalya Çit Teli

Çit teli olarak adlandırılan ürünler bahçelerin ve bazı alanların kapatılması ve çevrelenerek korumaya alınması amacıyla kullanılmaktadır. Antalya çit firması tarafından üretilen ve satışı yapılan çit tellerinin birçok  türü bulunmaktadır. Askeri okul veya kurumların duvarlarının üzerine çekilen jiletli ve dikenli tellerden, köpek kafeslerinin etrafına çekilen ve kafes olarak adlandırılan tel çitlere kadar çok geniş bir yelpazede ürün çeşitliliğine sahiptir. 
Çit teli olarak adlandırılan ve metal malzemeden üretilen tel çitler, günümüzde özellikle bahçe ve arsa çevrelerinde görülmektedirler. Çiftlik, dağ evi ve villa tipi yapıların etrafının tel çitlerle kapatılması da mümkündür. Genellikle duvarların üzerine ek koruma amacıyla çekilen tel çitler elektrikli veya elektrikli olmayan modelleri ile de üretilmektedirler. 
Spor Sahaları
Çit teli olarak satılan ürünler halı sahaların etrafının ve üstünün kapatılmasında kullanılmaktadır. Ayrıca daha geniş sahaların etrafının çevrilmesinde de kullanılabilmektedir. 
Günümüzde sadece amatör takımların ve sportif amaçlı kullanılan halı sahaların bulunduğu alanların çit teli ile kaplanması söz konusu değildir. Profesyonel takımların maç yaptığı sahaların çit teli ile belirli tasarım ve projeler gözetilerek çevrildiği görülmektedir. 
Müsabakalar sırasında top kayıplarının önlenmesi kadar sporcu güvenliğinin sağlanması amacıyla da bu çitler sahaların etrafına çekilebilmektedir. Kaliteli ve dayanıklı olmasından dolayı arzu edilen amaçlara ulaşmada eşsiz bir seçenek sunar. 
Bu nedenle sahaların etrafının tel çitlerle çevrilmesinde herhangi bir sakınca yoktur. Diğer çit ve duvar yapımında kullanılan malzemelere göre daha az maliyetli ve daha kolay uygulanabilir olması ürünün tercih edilirliğini arttırmaktadır. 
Çim Çitleri
Çim çitleri olarak üretilen çit telleri, çimlerin korunması için üretilmektedir. Çim alanların etrafının çevrilmesi suretiyle kullanılabilecekleri gibi çimlerin üzerine döngülü olacak şekilde serpilmek suretiyle de kullanılabilmektedirler. 
Ölçü sorunu bulunmadığı için çok uzun ve geniş alanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Kapatılan çimlere zarar verilmesini tamamen önlemektedir. Maliyet ve kullanım özelliği bakımından çim telleri amacına en uygun ürünlerdir. 
antalyasaglamcit.com internet sitesine giriş yaparak tel çitlerin diğer kullanım alanları hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Ürünü sipariş etmek ve satın almak için iletişim sayfasından firmanın telefon numaralarını almak ve firmayla iletişime geçmeniz gerekmektedir.